Майбутнім слідчим Кіровоградщини влаштують випробування, як “Новій поліції”

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

На Кіровоградщині відбиратимуть претендентів та посади слідчих за принципом конкурсу до “Нової поліції”.

Як повідомляла Перша електронна раніше, на Кіровоградщині є 25 вакантних посад слідчих із зарплатнею у 10 тис. грн.

Kirovograd-opis_vakansii-21112016

Прийом заявок триватиме з 21 листопада до 5 грудня. Анкету можна заповнити тут. Результати будуть оголошені орієнтовно у березні наступного року.

Основними вимогами до кандидатів на посади слідчих є громадянство України, наявність вищої юридичної освіти, знання Конституції України, Законів України «Про Національну поліцію», «Про запобігання корупції», кримінального процесуального законодавства та вільне володіння українською мовою.

“Набір кандидатів відбуватиметься на 25 вакантних посад у територіальні відділи та відділення поліції Кіровоградщини та проходитиме у декілька етапів. Цей процес включатиме в себе тестування, складання нормативів для визначення рівня фізичної підготовки, проходження медичного обстеження та проведення співбесід поліцейською комісією з претендентами, які пройшли зазначені етапи відбору”, – зазначив під час прес-конференції начальник управління кадрового забезпечення ГУНП в області Андрій Човпан.

Конкурс на всі зазначені вакансії проводиться в м. Кропивницький, а саме:

1.Комп’ютерне тестування за адресою: вул. Віктора Чміленка, 41, ГУНП вКіровоградській області.

2.Військово-лікарська комісія та психологічне тестування – на базі медично-профілактичної установи МВС України по Кіровоградській області, за адресою: вул.Волкова,3.

3.Перевірка рівня фізичної підготовленості – на базі спортивного комплексу Головного управління ДСНС в Кіровоградській області, за адресою: вул. Виставочна, 2-б.

4.Співбесіда з поліцейською комісією за адресою: вул. Віктора Чміленка ,41, ГУ НП в Кіровоградській області.

Співбесіду проводитиме спеціальна комісія у складі 5 людей: за призначенням МВС, патрульної поліції, начальником ГУ НП у Кіровоградській області та два представники громадськості, делеговані обласною радою.

Нагадаємо, на Кіровоградщині є 14 підрозділів потребують доукомплектації – у підсумку це 25 посад. Найбільше вакансій у Олександрії, Знам’янці, Кропиницькому.  В обласному центрі вільні 7 вакансій слідчих.

За матеріалами сайту ГУ Нацполіції у Кіровоградській області.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар