На Кіровоградщині шукають 25 слідчих

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

На Кіровоградщині оголосили конкурс на заміщення 25 вакантних посад слідчих у різні підрозділи області. 

“Такий відбір стартував у Київській області в червні 2016 року. Зараз Кіровоградщина переймає естафету і розпочинає відбір кандидатів на заміщення вакантних посад слідчих”, – зазначив під час прес-конференції начальник управління кадрового забезпечення ГУНП в області Андрій Човпан.

На Кіровоградщині 14 підрозділів потребують доукомплектації. Найбільше вакансій у Олександрії, Знам’янці, Кропиницькому.  В обласному центрі вільні 7 вакансій слідчих.

За словами Андрія Човпана, 25 слідчих не забезпечить заповнення структури на 100%. 

“На сьогодні у слідчих підрозділах недоукомплектування складає 20%. Із урахуванням апарату слідчого управління – це 60 працівників. Ми визначили 25, тому що в лютому місяці у нас очікуються випускники вищих навчальних закладів, які матимуть освіту за профілем “слідство, криміналістика”. Вони заповнять всі інші вакансії. Тому кількість вакансій була визначена з урахуванням потреб ВНЗ”, – додав начальник управління кадрового забезпечення ГУНП в області.

Заявки прийматимуться з 21 листопада до 5 грудня.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар