На Кіровоградщині нагородили найкращих голубоводів України

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У Помічній відбулася вже традиційна Всеукраїнська виставка-ярмарка голубів, птахів та домашніх тварин, організована Помічнянським клубом голубоводів “Тучєрєзи” під керівництвом Бурцева Сергія Олександровича.

Пише сайт Помічнянської міськради.

До Помічної завітали представники Дніпра, Кривого Рогу, Черкас, Кропивницького, Одещини, Миколаївщини, Полтавщини та навіть міста Києва. Професійні голубоводи визначали кращого, переможці отримали заслужені медалі і грамоти.  А помічнянці та гості міста мали можливість продати та придбати  різноманітних птахів та тварин,  а також отримати море задоволення від споглядання  дивовижного тваринного світу.

По завершенню виставки  міський голова Микола Антошик нагородив грамотою Помічнянської міської ради та пам’ятним  подарунком Сергія Бурцева за вагомий внесок у розвиток міста Помічна, створення його позитивного іміджу та туристичної привабливості.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар