Олександрія буде розвиватись за планом, розробленим на основі довгострокової Стратегії ООН

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

15 листопада в Іспанії був укладений 3-х сторонній Меморандум про співробітництво між Олександрійською міською радою, Академією публічно-приватного партнерства (м.Київ) та Ardana Consultants (консалтингова компанія м.Барселона, Іспанія), що дасть можливість більш ефективно реалізовувати цілі Стратегії Сталого розвитку м.Олександрії до 2030 року, розробленої на основі довгострокової Стратегії ООН.

Пише сайт Олександрійської міськради.

n2-6-200x150Документ підписаний Олександрійським міським головою Степаном Цапюком, президентом Академії ППП Іриною Запатріною та генеральним директором Ardana Consultants, членом Наглядової ради Міжнародного центру компетенції Європейської економічної комісії ООН «Публічно-приватне партнерство для міст» Євою Буфі. Консалтингова компанія, яку вона очолює, займається організацією і реалізацією проектів, у тому числі, в секторі публічно-приватного партнерства.

Як зазначила під час спілкування Єва Буфі, сьогодні для Олександрії необхідним є розгляд ризиків під час реалізації довгострокової Стратегії.

Також вона відзначила, що присутність заступника голови ОДА Олександра Мільто у складі делегації є важливим кроком, що у подальшому в ході децентралізації може сприяти втіленню широкомасштабних проектів. Зважаючи на те, що Стратегія має інноваційний характер в Україні, важливо, що разом із гостями з Олександрії до Іспанії також прибули представники міст Кропивницького і Світловодська, аби ознайомитися з передовим досвідом.

Єва Буфі підкреслила, що Степан Цапюк – людина дій, і сьогодні міських голів, які б хотіли працювати на розвиток своїх територіальних громад, впроваджуючи інноваційні технології, дуже мало. У свою чергу, Степан Кирилович подякував Єві Буфі за співпрацю та допомогу у підготовці Стратегії.

Після цього делегація побувала в дослідному центрі при бізнес-школі, створеному Європейською комісією ООН для допомоги у застосовуванні практики публічно-приватного партнерства. Гості поспілкувалися з керівником одного з напрямків, який займається науковою діяльністю щодо публічно-приватного партнерства для міст, виконує зобов’язання перед ООН, розповсюджує кращий досвід у відповідній сфері в усьому світі. С.Цапюк вручив менеджеру Стратегію, який, у свою чергу, пообіцяв вивчити відповідний документ, передати його для ознайомлення своїм партнерам, а також запропонував підписати Меморандум про співдружність між створеною в Олександрії Асоціацією «Сталі та розумні міста України» і дослідним центром при Європейській комісії ООН.

Президент України офіційне Інтернет-представництво Верховна Рада України Єдиний Веб-портал органів виконавчої влади України Кiровоградська обласна рада Кіровоградська областна державна адміністрація Державна податкова адміністрація у Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар