Безробітні Кіровоградщини мають можливість безкоштовно вивчати англійську мову

З метою підвищення конкурентоздатності на ринку праці безробітних громадян Державною службою зайнятості (Центральним апаратом) та ГО «Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Українська студентська спілка» укладено меморандум про співробітництво, у рамках якого реалізовується соціальний проект «Lingva Skills». Цей проект дає можливість шукачам роботи, зареєстрованим в службі зайнятості, вивчити англійську мову.

Вікторія Бернікова, начальник відділу організації профнавчання обласного центру зайнятості, розповідає:

«Служба зайнятості приділяє чимало уваги підвищенню знань та навичок безробітних громадян. Сьогодні вивчення англійської мови – це ще один з важливих кроків у підвищенні конкурентоспроможності безробітних громадян на ринку праці. На разі навчання на сайті соціального проекту «Lingva.Skills» вже проходять більше  600 безробітних громадян».

Онлайн-курс включає в себе інтерактивну гейміфіковану веб-програму для тренування мовних навичок та інших аспектів вивчення мови, а також форму зворотного зв’язку з викладачем і базу поширених запитань для спрощення процесу навчання. Зазначений курс враховує особливості менталітету українців, адаптований до реалій країни і особливостей рідної мови.

Громадяни, які зареєстровані в службі зайнятості як безробітні та прагнуть стати конкурентоспроможним на ринку праці, успішно знайти роботу своєї мрії, можуть скористатися унікальним шансом освоїти або поглибити знання найбільш поширеної у світі іноземної мови.

Для того, щоб  пройти безкоштовне онлайн навчання англійській мові, безробітні громадяни  можуть звертатися до центрів зайнятості за місцем перебування.

Відділ організації професійного навчання Кіровоградського обласного центру зайнятості

Поширити:

Залишити коментар:

коментар