На Кіровоградщині почали ліквідовувати зимову слизькість

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстрація

Цієї ночі на Кіровоградщині почали ліквідацію зимової слизькості.

Повідомляє прес-служба САД у Кіровоградській області.

Негода, що протягом останніх кількох днів накрила Україну, Кіровоградщину, поки що, оминає. Учора ввечері погодні умови дещо погіршилися, місцями випадав невеликий сніг, тому дорожники виїхали на першу в цьому сезоні обробку доріг піщано-сольовою сумішшю.

Працювали на ліквідації зимової слизькості дев’ять філій ДП «Кіровоградський облавтодор»: Компаніївський, Кіровоградський, Олександрівський, Світловодський райавтодори та Лелеківська, Канатовська, Олександрійська, Новоархангельська та Кіровоградська дорожньо-експлуатаційні дільниці. Загалом в роботі були задіяні 62 механізми та 73 дорожніх робітники.

Витрати піщано-сольових сумішей склали 470 тонн.

Нагадаємо, що замовником експлуатаційних робіт з зимового утримання автомобільних доріг регіону виступає Служба автомобільних доріг у Кіровоградській області, а фінансування надходить з державного бюджету.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар