У Кропивницькому відбулася сесія обласного парламенту дітей

Сьогодні, 15 листопада, у Кропивницькому відбулася сесія XI скликання Кіровоградського обласного парламенту дітей, куди з’їхалися представники шкільного самоврядування з 10 районів Кіровоградщини.

Під час сесії депутати обласного парламенту дітей зустрілися із керівниками області та отримали нагороди за громадську активність.

«Я радий, що маю змогу поспілкуватися з прогресивною молоддю, яка за кілька років покине свою домівку і отримає більше можливостей реалізуватися у житті. Певна річ, не потрібно поспішати дорослішати, відразу потрапляти в політику. Проте в той же час для старшокласника дуже важливо бути активним учасником громадського життя», – зазначив у привітальному слові голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко.

DSC_0181

Головним пунктом порядку денного було підписання угоди про співпрацю Кіровоградської ОДА та Кіровоградської обласної ради з Кіровоградським обласним парламентом дітей.

Окрім того, обласна влада визначила три райони та вручили грамоти за активну громадську позицію. Третє місце посів Олександрійський район, друге – Новоукраїнський. Почесне золото за громадську активність шкільного самоврядування отримав Петрівський район.

DSC_0171 DSC_0172  DSC_0186

DSC_0144

Валерія Олещенко для Першої електронної

Поширити:

Залишити коментар:

коментар