У Мінфіні України нагородили кропивничанина за викриття корупційних схем у роботі міськради

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Днями у Міністерстві фінансів України голова Асоціації Політичних Наук Дмитро  Сінченко із Кропивницького отримав нагороди за перемогу у Всеукраїнському конкурсі журналістських розслідувань.

“У стінах Міністерства фінансів України мені нарешті вручили дипломи від організаторів та призи від Фонду “Східна Європа” за перемогу у Всеукраїнському конкурсі журналістських розслідувань з використанням порталу “Є-дата” – “Є-Розслідування”. Нагадаю, я отримав перше місце в категорії “Громадський нагляд” та третє місце в номінації “Читацькі симпатії”. Перемогли мої статті про корупцію в роботі управління ЖКГ Кропивницького та про корупційну складову у проведенні так званого “громадського опитування про перейменування Кіровограда”. Приємно, коли визнається твій професіоналізм. Сумно, що по жодному з корупційних епізодів нікого не притягнули до відповідальності”, – написав на своїй сторінці у ФБ Дмитро Сінченко.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар