У Кропивницькому “Велмарт” готовий виділити 8 тис. грн на зелені насадження

Керівництво супермаркету “Велмарт”повідомили активістам “Озеленення Кропивницький”, що вони готові виділити 8 тис. грн на закупівлю нових дерев.

Висадити молоді сажанці планують весною.

Пропозиція керівництва “Велмарту” стала відгуком на допис у Фейсбук кропивничанки Надії Паливоди, яка обурювалася тим, що супермаркет “АТБ” знищує зелені насадження біля своїх супермаркетів.

“Місяць тому я написала пост, що АТБ-Маркет відшкодує вартість знищених на своїй парковці дерев у Дніпрі, при цьому маючи на увазі, що відтепер буду робити покупки в інших супермаркетах, і гроші, які могли б отримати каси АТБ, отримають каси інших магазинів. Чимало понищило АТБ дерев і в нашому місті – у центрі біля колишнього “Дитячого світу”, на проспекті Правди, де був раніше цілий сквер, і т.д. Просто в Дніпрі свіжий і наочний випадок, а в нас ніби підзабулося.

Але я не забула, тому із заздрісною регулярністю фотографувала всі чеки з інших магазинів (а це були переважно чеки з “Велмарта”) і додавала під той пост. І ось Велмарт відреагував на нього й вирішив долучитися до справи збереження дерев – пропонує висадити навесні молоді деревця у нашому місті, виділяє на це 8000 гривень”, – розповідає Надія Паливода.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар