Маловисківська громада з допомогою поляків пише стратегію власного розвитку

У п’ятницю, 11 листопада, у Маловисківську ОТГ з робочим візитом прибули польські колеги: Павел Прокоп – голова правління Фундації менеджерських ініціатив, радник міського голови Любліна з питань транскордонної співпраці, Мірослав Жидек — війт гміни Конопніца Люблінського воєводства та Богдан Юрчук – консультант Фундації менеджерських ініціатив.

Метою візиту стало обговорення Стратегії соціально-економічного розвитку Маловисківської ОТГ, яка пишеться для громади в рамках проекту «Українська адміністрація майбутнього», що фінансується за кошти урядів Польщі та Канади.

У ході роботи було обговорено частину стратегії, що безпосередньо стосується розвитку громади — бачення, місія, сфери розвитку, стратегічні і операційні цілі та план дій і показники. На зустрічі були присутні представники освіти, культури, комунальних підприємств, службовці, які внесли ряд пропозицій до документу.

Прийняття стратегії забезпечить досягнення реальних, конкретних і вимірних цілей. Це важливий документ, який визначає розвиток території на тривалий період.

1 2 3

Поширити:

Залишити коментар:

коментар