Від продажу землі місцеві бюджети Кіровоградщини поповнилися майже на 10 млн грн

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

З початку 2016 року до місцевих бюджетів від продажу земельних ділянок і прав на земельні ділянки надійшло майже 10 млн гривень.

За дев’ять місяців поточного року проведено 44 земельні торги у формі аукціону, на яких продано органами виконавчої влади або органами місцевого самоврядування право на оренду 102-х земельних ділянок. Загальна площа – 994,7 га. Загальна ціна продажу річної орендної плати – 3,8 млн грн. Також продано 2 земельні ділянки комунальної власності площею 0,1542 га.  Ціна продажу – 35,4 тис. гривень.

У тому числі Головним управлінням Держгеокадастру у Кіровоградській області без залучення державних коштів проведено 20 земельних торгів у формі аукціону, на яких продано право на оренду 51-ої земельної ділянки сільськогосподарського призначення державної власності. Загальна площа – 691,1471 га. Загальна ціна продажу річної орендної плати 2,9 млн грн для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

Зокрема у вересні проведено 5 земельних торгів у формі аукціону, на яких продано органами виконавчої влади або органами місцевого самоврядування право на оренду 8 земельних ділянок. Загальна площа 174,1 га. Загальна ціна продажу річної оренди 914,4 тис. грн.

У тому числі Головним управлінням Держгеокадастру у Кіровоградській області у вересні без залучення державних коштів проведено 4 земельні торги у формі аукціону, на яких продано право на оренду 7 земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності. Загальна площа 174,1 га. Загальна ціна продажу річної орендної плати 907,7 тис. грн для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

Упродовж ІІІ кварталу 2016 року продано органами виконавчої влади або органами місцевого самоврядування 23 земельні ділянки комунальної власності несільськогосподарського призначення під об’єктами нерухомого майна. Загальна площа 3,7 га. Ціна продажу – майже 5 млн гривень.

Фактично до місцевих бюджетів від продажу земельних ділянок і прав на земельні ділянки з початку 2016 року надійшло майже 10 млн гривень.

Прес-служба Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар