На Кіровоградщині один з найбагатших бізнесменів України розпочав будівництво заводу з виробництва біогазу

«Агроспецсервіс» починає будівництво заводу з виробництва біогазу і селищі Капітанівка Новомиргородського району Кіровоградської області. 

a39a6f25dc4540ba260d65470894f1a3_MПро це повідомив власник агрохолдингу і одночасно заступник голови Всеукраїнської Аграрної Ради Сергій Тарасов, передає прес-служба компанії, пише “Аgravery“.

«Нами прийняте рішення щодо будівництва заводу з виробництва біогазу з відходів виробництва Капітанівського цукрового заводу. Це дасть змогу не витрачати кошти на їх утилізацію, виробляти електроенергію і продавати її частково в систему за «зеленими тарифами». Відповідно, з’явиться додаткове джерело отримання прибутку від безпосередньої переробки відходів цього підприємства», — сказав він.

За словами Тарасова, обсяг інвестицій складе 15 млн євро. Передбачається створення до 50 робочих місць. Найсучасніший в технологічному сенсі завод. Об’єкт планується здати в експлуатацію у 2018 році.

Довідка

Сергій Тарасов другий рік поспіль потрапляє в сотню найбагатших бізнесменів України. Основний бізнес підприємця – компанія «Агроспецсервіс» – одна з найбільш ефективних агрокомпаній країни. Підприємство займається вирощуванням зернових, олійних культур і цукрових буряків в Кіровоградській області, обробляючи 41 000 га землі. Майже всю продукцію бізнесмен експортує, а валютну виручку інвестує в компанію.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар