За півроку 2016 Кропивницький отримав стільки ж грошей як за весь 2014 – Прем’єр-міністр України

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман показав, як зростають надходження до місцевих бюджетів 7 міст України. Зокрема, Кропивницького.

Про це Володимир Гройсман написав на своїй сторінці у ФБ.

“Ще декілька міст, на прикладі яких видно як зростають надходження до місцевих бюджетів – Хмельницький, Івано-Франківськ, Кропивницький, Луцьк, Тернопіль, Ужгород і Рівне. Легко побачити, що за півроку у 2016 році отримані в бюджет кошти практично всюди майже такі ж, як за весь 2014 рік. А, отже, по року матимемо зростання вдвічі. Я неодноразово наголошував, що реформу децентралізації потрібно було розпочати ще з початку 90-их років і я переконаний, що при такій умові рівень розвитку міст і життя українців був би дійсно європейським

Сьогодні на місцях дійсно з’явились ресурси для вирішення тих проблем, які хвилюють мешканців. Питання тепер в тому, щоб ці кошти ефективно використовувались. Приклад – станом на сьогодні у органів місцевого самоврядування на депозитах лежить біля 10 мільярдів гривень. Ці кошти потрібно швидше запускати в роботу”, – написав Володимир Гройсман.

Скриншот 03.10.2016 154654.bmp

Поширити:

Залишити коментар:

коментар