За 8 місяців платники податків Кіровоградщини поповнили бюджет на 3,6 млрд грн

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Платниками податків Кіровоградської області у січні – серпні поточного року забезпечено надходження в бюджети усіх рівнів 3,6 мільярди гривень.

Про це Першій електронній повідомила в.о. начальника Головного управління ДФС у Кіровоградській області Тетяна Гавренкова.

Із загальної суми сплачених податків 1,7млрд.грн. надійшло до загального фонду державного бюджету. Рівень минулого року перевищено більш ніж на 750 мільйонів гривень, або на 82 відсотки. Прогнозований показник надходжень цього року виконано на 132 відсотки.

Такого результату вдалося досягти за рахунок надходження основних бюджетоформуючих платежів. Так, протягом цього часу державна скарбниця отримала від платників області 185,7 млн. грн. податку на прибуток підприємств; 846,4 млн. грн. податку на додану вартість; 358,5 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб; 116,5 млн. грн. військового збору та 113,4млн.грн. рентної плати за користування надрами.

Місцевий бюджет з початку року поповнено на 1,9 мільярд гривень, це на 664,3 млн. грн. більше фактичних надходжень січня – серпня  2015 року. Доведене завдання виконано на 121,6 відсотків.

Єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування з початку року зібрано 1,3 мільярди гривень.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар