Кіровоградщина “заробила” 137 млн на торгівлі роздрібним акцизом

За сім місяців від платників Кіровоградщини до місцевих бюджетів надійшло понад 137 млн гривень роздрібного акцизу.

Про це повідомляє ГУ ДФС у Кіровоградській області

За січень-липень 2016 року від платників Кіровоградщини до місцевих бюджетів надійшло 137,2 млн гривень акцизного податку з реалізації  суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів, що складає 118,5відс. до індикативного показника. Проти відповідного періоду минулого року надходження збільшились на 61,4 млн грн, або на 81 відсоток.

За результатами контрольно-перевірочної роботи спрямованої на зменшення тіньового обігу підакцизних товарів з початку року ГУ ДФС у Кіровоградській області проведено 52 перевірки суб’єктів господарювання, що здійснюють господарську діяльність у сфері обігу підакцизних товарів, за результатами яких застосовано фінансових санкцій на суму 932,3тис.гривень.

Зокрема, за безліцензійну торгівлю алкогольними напоями – 442 тис. грн; за безліцензійну торгівлю тютюновими виробами – 17 тис. грн; за торгівлю алкогольними напоями за цінами, нижчими від встановлених мінімальних роздрібних цін – 80 тис. грн; за реалізацію тютюнових виробів за цінами, вищими за встановлені законодавством максимальних – 80 тис. грн; за зберігання (реалізацію) алкогольних напоїв немаркованих марками акцизного податку – 228,3 тис. грн; за зберігання (реалізацію) тютюнових виробів немаркованих марками акцизного податку – 34 тис. грн; за не внесення до Єдиного реєстру місця зберігання тютюнових виробів – 34,0 тис. грн та за не внесення до Єдиного реєстру місця зберігання алкогольних напоїв – 17,0 тис. гривень.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар