Кропивницькі тепловики заборгували своїм працівникам 2 мільйони

Сьогодні, 15 липня, відбулося засідання міської комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків та ефективного використання бюджетних коштів. Вела засідання Олена Осавуленко. На розгляд питань щодо погашення податкового боргу в міський бюджет були запрошені керівники підприємств-боржників.

«Зараз керівники підприємств стали більш дисциплінованими та патріотично налаштованими. Вони розуміють, що сплата податків на сьогоднішній день просто необхідна нашому місту. Але залишилися і такі підприємства, які заборгували достатньо великі суми», – сказала Олена Осавуленко.

Більшість боржників не з’явилася на засідання. Підприємство ДП “Кіровоградтепло” ТОВ “ЦНТІ УНГА” заборгувало до місцевого бюджету 528 тис. 754 грн та до державного – більше 1 млн грн. Працівникам свого підприємства заборговано близько 2 млн грн заробітної плати. Представник тепловиків повідомив про те, що підприємство працює над цим і робить усе можливе для того, щоб погасити борги.

Члени комісії повідомили про те, що боржникам будуть надсилати листи та запрошувати керівників на зустрічі задля вирішення цих питань. Борги мають бути сплаченими до 1 вересня, усі підприємства триматимуть під контролем.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар