На Кіровоградщині 28 підприємців отримали “народний кредит” на розвиток бізнесу

Власники магазинів та кафе, підприємств сфери послуг та фермерських господарств – 37 приватних підприємців та малих підприємств Кіровоградщини уже скористались сервісом ПриватБанку “КУБ”, а 28 з них уже навіть отримали фінансову підтримку.

ПриватБанк розробив новий унікальний сервіс прямого кредитування українського бізнесу “КУБ”, який стартував на початку квітня нинішнього року. За три місяці “КУБ” надав можливість українцям інвестувати 62,8 млн грн у більше,  ніж 770 проектів вітчизняного бізнесу. Підприємці розміщують заявки, приватні інвестори фінансують проекти які сподобались. Заявка на сайті “КУБ” активна протягом двох місяців. За цей час проекту потрібно зібрати необхідну суму. Усі інвестиції страхує компанія “Інгосстрах”.

Пані Аліна Писемко, власниця магазину “Добра Фігура”, мріє усіх кіровоградців зробити спортивними і здоровими, і на отримані в “КУБі” 100 тис. грн планує розширити бізнес.

“У здоровому тілі – здоровий дух! Саме з таким дивізом я займаюся своїм бізнесом з 2012 року, – розповідає пані Аліна, власниця магазину “Добра Фігура”, – ми продаємо різноманітні товари для тих, хто займається спортом. Завдячуючи “КУБу” отримала змогу розширити бізнес, планую відкрити ще один магазин, це – нові робочі місця”.

Розширити бізнес та створити 5 нових робочих місць зможе і Мамедов Юсіф Гідаєт огли, власник ресторану “Восточный уголок”, який отримав довіру кіровоградців та 100 тис. грн інвестицій.

“Розширення бізнесу – побудова нового літнього майданчика, потребуватиме і додаткового персоналу, а значить з’являться нові робочі місця,  – розповідає пан Юсіф. – Нам приємно, що кіровоградці не лише полюбили наш заклад, але й довірили нам свої кошти. Ми вдячні всім, хто інвестував у наш бізнес та даруємо їм 10% знижки”.

100 тис. грн інвестицій отримала і приватний підприємець з селища Новгородка Аліна Чернобровкіна. Пані Аліна планує розширити бізнес – вкласти кошти у збільшення та покращення асортименту товару у магазині дитячого одягу “Карапуз”.

Сервіс “КУБ” ПриватБанку  пропонує українцям інвестувати кошти у вітчизняний бізнес та надавати можливість малим підприємствам і дрібним підприємцям отримати надійне та стабільне джерело фінансування.

Згідно статистичних даних, значну частку в економіці області (33,5%) займають малі підприємства м. Кіровограда, обсяг реалізованої продукції (товарів, послуг) яких становив 7306,3 млн грн, а також м. Світловодська (6,6%), Кіровоградського (6,4%) та Новоукраїнського (3,9%) районів. За підсумками 2015 року кількість малих підприємств, які здійснювали діяльність на території області становила 7337 одиниць, що у розрахунку на 10 тис. осіб наявного населення склало 75 одиниць. Більша частка малих підприємств області (83,3% або 6404 одиниці) визначена як мікропідприємства. Кількість працівників, зайнятих на малих підприємствах області  у минулому році становила 35909 осіб, у тому числі найманих – 32836 осіб. На мікропідприємствах кількість зайнятих працівників склала 15554 особи.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар