12 підприємців Кіровоградщини відкрили власну справу за “народні кошти”

За два місяці роботи сервісу кредитування українського бізнесу “КУБ” ПриватБанку 12 підприємців Кіровоградщини отримали більше мільйона гривень фінансування на розвиток та розширення своєї справи.

Приватний підприємець Калюжний Володимир Федорович із м. Знам’янка, який має власне виробництво з виготовлення пелетів, звернувся до земляків з проханням про інвестиції на суму у 50 тис. грн. Всього за декілька діб отримав підтримку та кошти на розвиток і розширення бізнесу.

Лише за 8 днів жителі області зібрали та довірили 200 тис. грн приватному підприємцю із Кіровограда Казаряну Миколі Давидовичу, який планує розширення мережі своїх продовольчих магазинів.

Суть сервісу “КУБ” полягає у залученні “народних” коштів  на розвиток підприємств і компаній малого бізнесу. Жителі області отримали можливість власноруч фінансувати регіональний малий бізнес, вклавши свої збереження безпосередньо в кафе, магазин, перукарню чи СТО, в яких обслуговуються.

До речі, аби отримати “народний” кредит, не обов’язково бути клієнтом ПриватБанку. Досить лише визначитись із необхідною сумою для інвестицій та звернутись до будь-якого відділення ПриватБанку. Співробітники банку допоможуть у зйомках відеоролика для презентації бізнесу на сайті КУБу.

На електронному майданчику “КУБ” виставляються заявки на отримання фінансування до 300 тис. грн, при чому в заявці можна не тільки представити бізнес і плани його розвитку, але й запропонувати додаткові бонуси та знижки для майбутніх інвесторів. Заявка буде активна протягом двох тижнів – якщо проект збере потрібну суму, вона буде перерахована власнику підприємства як платна позика. Буквально наступного дня, після того, як сума інвестицій буде зібрана в повному об’ємі, підприємець отримує кошти на свій картковий рахунок.

Кожен, хто має хоча б одну тисячу гривень та бажання підтримати регіональний бізнес, може стати інвестором. Доходи інвесторів у рамках нового проекту будуть вищі, ніж пропонують банківські депозити, за рахунок прямого інвестування в бізнес без посередництва самої фінустанови. При цьому ПриватБанк, як організатор майданчика, бере на себе зобов’язання перекредитувати позичальника в разі, якщо він зіткнеться з труднощами під час погашення кредиту інвестору, таким чином інвестор обов’язково отримає свої кошти назад. Крім того, усі позики в системі “КУБ”, а відповідно, й інвестиції, будуть в повному обсязі застраховані страховою компанією “Інгосстрах”.

“Основна мета нашої програми – надати малим підприємствам і дрібним підприємцям надійне та стабільне джерело фінансування для розвитку їх бізнесу, – розповідає  Вікторія Приймак, керівник напрямку по реалізації послуг клієнтам малого бізнесу  Кіровоградської філії ПриватБанку. – Ми допомагаємо представникам бізнесу, які зацікавилися КУБом, на всіх етапах, консультуємо їх, супроводжуємо їх бізнес”.

Програма працює і кількість підприємців, які отримують фінансову підтримку земляків постійно зростає. Якщо говорити за всю країну, то українці уже підтримали 216 проектів та вклали у розвиток економіки  держави більше 28 млн грн.

Кожен українець може вкласти власні кошти в розвиток національного бізнесу – допомогти підприємцям розвинути свою справу, а також заробити на такому “народному кредитуванні” гроші. Сотні проектів зможуть розвиватися, в Україні з’являться тисячі нових робочих місць і  гуртом нам вдасться побудувати процвітаючу державу.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар