Кіровоградські депутати віддали в оренду родині свого колеги землю за зниженою ставкою

Депутати Кіровоградської міської ради під час 3-го засідання 3-ї сесії ради одноголосно підтримали передачу в оренду Волковій Світлані Григорівні земельної ділянки по вулиці Садовій, 9, площею 0,127 га, строком на 25 років.

Як вже повідомляв центр медіарозслідувань “Прозоро“, раніше, власниця ПП Перукарня «Локон»  Світлана Волкова є дружиною екс-секретаря-регіонала Ігоря Волкова. Саму ж землю передали попередньо розірвавши договір оренди з ТОВ «Технотрон», котре має пряме відношення до самого  Волкова.

В голосуванні Ігор Волков участі не брав, попередньо заявивши про наявність «можливого конфлікту інтересів”. За прийняття даного рішення депутати проголосували одноголосно. Як видно з результатів поіменного голосування «не голосували» за даний проект рішення лише сам Ігор Волков та депутат від «Батьківщини» Роман Колісніченко, котрий на той момент просто був відсутній у сесійній залі.

Нагадаємо, ділянку Світлані Волковій було віддано на найвигідніших умовах, встановивши орендну плату на рівні 3% від її нормативної грошової оцінки.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар