Скільки жителів Кіровоградщини звертались до фіскальної служби?

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Надання якісних послуг та додаткових сервісів з метою виконання платниками своїх зобов’язань перед бюджетом залишається пріоритетним завданням фахівців ЦОП ГУ ДФС у Кіровоградській області.

Органами ДФС у Кіровоградській області щоденно опрацьовується близько 1900 – 2300 звернень стосовно отримання адміністративних, інформаційних та консультаційних послуг, подання звітності тощо.

З початку 2016 року до ЦОП ГУ ДФС у Кіровоградській області звернулося 194666 суб’єктів господарювання та громадян щодо отримання вищезазначених послуг, яким надано 26208 адміністративних послуг.

Серед адміністративних найбільш запитуваними є послуги з видачі картки платника та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків;  реєстрації книги обліку доходів та книги обліку доходів і витрат платникам єдиного податку, книг обліку розрахункових операцій та надання витягу з реєстру платників єдиного податку тощо.

Шановні платники податків та громадяни області! На офіційному веб-сайті Державної фіскальної служби України наявна інформація про перелік адміністративних послуг, а також є інформаційні картки адміністративних послуг та зразки заяв. Крім того, на сайті є розділ „База знань”, що дозволяє отримати будь-яку запитувану інформацію.

Вся актуальна інформація та перелік адміністративних послуг (інформаційні і технологічні картки, бланки заяв та зразки їх заповнення) розміщується  у кожному центрі обслуговування платників органів ДФС у Кіровоградській  області.

ГУ ДФС у Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар