Кіровоградщина: за безхозне майно бюджет поповнився на 200 тис. грн

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Від реалізації безхазяйного майна до бюджетів спрямовано майже 200 тисяч гривень.

Протягом січня-березня поточного року від реалізації товарів та майна, що перейшли у власність держави, до бюджетів усіх рівнів надійшло майже 200 тисяч гривень.

Від реалізації скарбів, що є пам’яткою історії та культури, майна, одержаного державою в порядку спадкування чи дарування до державного бюджету в січні – березні станом на 31.03.2016 року спрямовано 108,3тис.грн.

Від реалізації безхазяйного майна, знахідок, спадкового майна, одержаного територіальною громадою в порядку спадкування чи дарування в січні станом на 31.03.2016 року до місцевого бюджету в січні – березні спрямовано 91,3тис.грн.

За цей же період згідно актів опису і попередньої оцінки, підпорядкованими ОДПІ на облік поставлено безхазяйного майна на загальну суму 9,4 тис грн.

Фахівці ДФС у взаємодії з іншими правоохоронними органами постійно  проводять заходи з виявлення такого майна та передачі його в дохід держави.

ГУ ДФС у Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар