Фіскальна служба Кіровоградщини відстояла у судах справи на суму 60,1 млн грн

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Протягом січня-березня 2016 року на розгляді у судах різних інстанцій за участю органів ДФС Кіровоградської області перебувала 1841 справа різних категорій на загальну суму позовних вимог 3,2 млрд. гривень.

З розглянутих судами у І кварталі поточного року 189 справ на суму 68,0 млн.грн., на користь територіальних органів фіскальної служби області вирішено 178 справ на суму 60,1 млн. гривень.

Зокрема, протягом вказаного періоду за результатами розглянутих 33 судових справ за позовами платників про визнання недійсними податкових повідомлень – рішень на загальну суму 8,9 млн. грн., 26 рішень на загальну суму 4,5 млн. грн. судами прийнято на користь територіальних органів ГУ ДФС у Кіровоградській області.

Одне з головних завдань фіскальної служби Кіровоградщини полягає у тому, щоб врегулювати усі спірні питання, які виникають з платниками податків, не доводячи їх до суду. При цьому, працівники відомства і надалі максимально будуть відстоювати інтереси держави, фахово підходячи до кожної справи, що направляється до суду.

ГУ ДФС у Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар