За зиму 2016 року Кіровоградщина сплатила 9 млн податкового боргу

Завдяки заходам з погашення податкового боргу до зведеного бюджету за січень-лютий 2016 року надійшло понад 9 мільйонів гривень, з яких до державного бюджету – 6,9 мільйонів гривень та до місцевого – 2,2 мільйона гривень. Про це Першій електронній повідомили  в прес-службі ГУ ДФС у Кіровоградській області.

Також, забезпечено скорочення податкового боргу до зведеного бюджету на 13,9 мільйонів гривень, або на 3,2 %.

Крім цього, з метою виконання рішень адміністративного суду, що набрали законної сили, протягом січня-лютого до уповноваженої біржі для здійснення реалізації передано майно, яке перебуває в податковій заставі, на загальну суму 0,9 млн. грн. За результатами проведених аукціонів в рахунок погашення податкового боргу підприємств-боржників спрямовано 0,5 млн гривень.

Фахівці обласного відомства відзначають, що робота в даному напрямі триває. З метою скорочення податкового боргу постійно проводяться зустрічі з керівництвом найбільших підприємств-боржників спільно з органами місцевої влади – представниками Кіровоградської обласної державної адміністрації, Пенсійного фонду тощо.  Результатом проведеної роботи є додаткові надходження до бюджету.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар