Зараз кіровоградці вдвічі більше користуються субсидіями, ніж минулоріч

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У січні–лютому поточного року за субсидіями для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг звернулося 23 тис. 035 домогосподарств,  що на 49,3% більше ніж у січні-лютому минулого року.

Кількість учасників Програми житлових субсидій, які одержували субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, становила 29,1% від загальної кількості домогосподарств області.

Сума субсидій, отриманих населенням у січні–лютому 2016р. для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, становила 401464,5 тис. грн.

Середній розмір призначеної субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг на одне домогосподарство у лютому поточного року становив 1179,7 грн.

У січні-лютому 2016 року загальна сума субсидій готівкою, призначених домогосподарствам на відшкодування витрат для придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива, становила 3648,6 тис.грн.

Середній розмір призначеної субсидії готівкою на відшкодування витрат для придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива у лютому цього року на одне домогосподарство становив 1420,6 грн.

У січні–лютому 2016 загальна сума субсидій готівкою, отриманих домогосподарствами на відшкодування витрат для придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива, становила 6274,5 тис. грн, за відповідний період 2015 року- 777,7 тис. грн.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар