На Кіровоградщині з початку року провели 4 земельних аукціони

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У січні-лютому 2016 року на Кіровоградщині відбулися чотири земельних аукціони. На конкурентних засадах в оренду передали три ділянки площею 65,785 га із земель державної власності. Одну ділянку із числа комунальних земель продали у власність. Надходження до місцевих бюджетів склали майже 157 тис. гривень.

Повідомляє Перша електронна з посиланням на Урядовий портал.

На території Бобринецького району продали права оренди на ділянку з земель державної власності площею 17,8 гектара. Вартість річної оренди склала  9,06 тис. гривень.

У Вільшанському районі у користування передали ще дві ділянки (майже 48 га) з земель комунальної власності. За підсумками торгів місцевий бюджет щорічно отримуватиме понад 145 тис. грн. орендної плати.

На одному з аукціонів у Новомиргородському районі придбали право власності на ділянку з числа комунальних земель площею 0,0042 гектара. Ціна продажу – 2,5 тис. гривень.

Довідково

Земельні торги проводяться відповідно до глави 21 Земельного кодексу України «Продаж земельних ділянок або прав на них на конкурентних засадах».

Інформація про лоти із зазначенням місця розташування земельних ділянок, їх площі та кадастрових номерів, а також стартового розміру річної орендної плати розміщена на сайті Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру у розділі «Земельні аукціони».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар