На Кіровоградщині освітяни знову закупили вугілля в улюбленого підприємця

Відділ освіти Петрівської РДА Кіровоградської області 15 лютого за результатами тендеру уклав угоду з ФОП Арсірій Оксана Вікторівна щодо постачання вугілля на суму 1,72 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель». Про це повідомляють “Наші гроші”.

Документацію торгів передбачено постачання протягом 2016 року до закладів освіти Петровського району 273 т вугілля марки ДГО та 250 т вугілля марки АМ. Вартість обох марок палива склала 3295 грн./т.

Найменування зольність Ad , % загальна вологість Wrt , % Кількість, тонн Фракція, мм.
Вугілля кам’яне марки ДГО не більше 10 не більше 10 273 25-50
Вугілля кам’яне марки АМ не більше 12 не більше 7 250 13-25

За даними «ВДЗ», сьогодні установи закуповують вугілля марки АМ по 2750-3450 грн./т. Тендери на закупівлю вугілля ДГО в останні місця не проводилися.

Єдиним конкурентом переможця на торгах було ТОВ «Сатурн», пропозиція якого була на 0,1% дорожчою. Ця фірма належить Аллі Бизовій. Іншим співзасновником фірми є Руслан Любченко, який також є власником ТОВ «Рембуд-Н», яким керує Сергій Тарасенко – чоловік начальниці Управління Новоукраїнської РДА Тетяни Тарасенко.

ТОВ «Сатурн» і ФОП Арсірій були єдиним конкурентами на тендері Новоукраїнської центральної райлікарні, за підсумком якого на початку лютого «Сатурн» уклало угоду на постачання вугілля на суму 2,42 млн грн. Пропозиція Арсірій була дорожчою на 0,9%. На такий відсоток відрізнялися їх цінові пропозиції і на тендері КЗ «Новоукраїнський районний центр первинної медико-санітарної допомоги», який фірма і ФОП розіграли в кінці минулого року.

Минулого року відділ освіти Петровської РДА купив вугілля також у Арсірій. Тоді тона АМ обійшлася освітянам в 2870 грн., а тона ДГО – 2850 грн.

Арсірій є незмінним постачальником вугілля для петрівських освітян з початку 2011 року. Її єдиним конкурентом виступає ТОВ «Сатурн».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар