Із початку року жителі Кіровоградщини задекларували 26 млн грн доходів

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

З початку року громадяни Кіровоградщини задекларували 26 мільйонів гривень доходів, отриманих у 2015 році.

З 1 січня 2016 року розпочалась кампанія декларування доходів громадян, яка має свої відмінності від попередніх років. Фізичні особи за результатами 2015 року визначають податкові зобов’язання як з податку на доходи фізичних осіб, так і з військового збору.

Так, за січень 2016 року до органів ДФС Кіровоградської області подано 682 декларації про майновий стан та доходи отримані у 2015 році.

Загальна сума задекларованих доходів становить 26,0 млн. грн. Сума податку на доходи фізичних осіб до сплати в бюджет згідно поданих декларацій складає 1,8 млн. грн., фактично на сьогодні громадянами сплачено 0,6 млн. гривень.

Також, громадянами у поточному році визначено зобов’язання по перерахуванню військового збору у сумі 0,4 млн. грн., фактично сплачено – 0,2 млн. гривень.

На даний час вже одним громадянином області задекларовано доходи, що перевищують 1млн.грн. (зазначені доходи отримано за кордоном). Даною особою вже перераховано до бюджету 0,25млн.грн. податку на доходи фізичних осіб та визначено до сплати майже 20,0тис.грн. військового збору.

Податкова декларація про майновий стан і доходи, отримані громадянами у 2015 році, подається до 1 травня 2016 року.

Для отримання податкової знижки платники податків мають право подати декларацію до 31 грудня 2016 року.

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар