За місяць податкова Кіровоградщини зібрала 117,4 млн грн

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

За січень 2016 року Кіровоградською ОДПІ до Зведеного бюджету мобілізовано 117,4 млн грн.бю

Станом на 1 лютого до Зведеного бюджету від платників міста Кіровограда надійшло податків і зборів в сумі 117,4 млн грн.  Повідомила начальник відділу аналізу та моніторингу забезпечення доходів і зборів Кіровоградської ОДПІ Ірина Бубнова.

Щодо головних джерел доходної частини Зведеного бюджету, то це, передусім, податок на додану вартість, податок на прибуток, податок з доходів фізичних осіб, військовий збір, акцизний податок, плата за землю, єдиний податок,  яких протягом січня 2016 року надійшло 108,8 млн грн. або 92,7 % в загальній сумі надходжень, а саме: 26,0 млн грн. – ПДВ,  2,6 млн грн – податку на прибуток, 54,4 млн грн – податку на доходи з фізичних осіб, 5,1 млн грн – військового збору, акцизного податку надійшло  6,8 млн грн, плати за землю – 5,7 млн грн, єдиного податку – 8,1 млн грн.

Що стосується сплати до Зведеного бюджету за основними видами економічної діяльності, слід відмітити, що найбільшу питому вагу в загальній сумі надходжень, а саме 24,7% займають підприємства державного сектору ( оборона, освіта, наука, медицина ),  якими сплачено 26,4 млн грн  підприємствами оптової та роздрібної торгівлі  сплачено 19,8 млн грн  або 18,5%, в загальних надходженнях, підприємствами обробної промисловості забезпечено надходжень у сумі 14,0 млн грн, підприємствами по виробництву та розподіленню електроенергії тепла, газу та води забезпечено сплату у розмірі 7,1 млн грн підприємствами інших галузей сплачено податків у сумі 25,9 млн грн або 24,3% в загальній сумі надходжень.

Прес-служба Кіровоградської ОДПІ

Поширити:

Залишити коментар:

коментар