У Кіровограді відбудеться презентація виробників продукції легкої промисловості

Наприкінці лютого у Кіровограді планують провести виставку-презентацію продукції легкої та текстильної промисловості від місцевих виробників.

З такою ініціативою під час наради з представниками підприємств виступила начальник управління економіки Олена Осауленко.

«Є задум в кінці цього місяця, орієнтовно 25 лютого, провести у стінах міськвиконкому презентацію виробів підприємств текстильної та легкої промисловості», – звернулася Олена Осауленко до запрошених на нараду.

На виставку планують запросити представників бюджетних установ – ДСНС, Поліцію, які б могли знайти потрібну їм продукцію, яку виробляють саме кіровоградські виробники.

«Захід має на меті підтримати нашого місцевого виробника», – розповіла начальник управління економіки.

Крім того, як зазначила Олена Осауленко, варто було б запросити учнів та представників місцевих професійно-технічних закладів освіти, щоб вони побачили які підприємства є в нашому місті.

“Ми маємо відпрацювати схему, коли людина, яка закінчила ПТНЗ, була дійсно затребувана на підприємствах, і відповідно, мала зацікавленість бути працевлаштованою”, – поділилася думкою чиновниця.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар