Кіровоградці заплатили за свою землю майже 79 млн грн

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Власники та орендарі земельних ділянок перерахували до бюджету міста майже 79 млн грн плати за землю

Надходження плати за землю від платників міста Кіровограда за 2015 рік складають 78,9 млн. грн. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року надходження збільшилися на 17,2 млн. грн. Юридичними особами сплачено 67,2 млн. грн. та 11,7 млн. грн. сплатили фізичні особи.

Кіровоградська ОДПІ звертає увагу власників землі та землекористувачів – юридичних осіб і громадян на необхідність своєчасності розрахунків з бюджетом. Адже кошти у вигляді земельного податку спрямовуються до місцевих бюджетів і використовуються на вирішення соціально – економічних програм.

Нагадуємо, що наказом Мінфіну від 16.06.2015 р. №560 затверджено нову форму Податкової декларації з плати за землю (земельного податку та/або орендної плати за земельні ділянки державної або комунальної власності) для складання звітності, у тому числі і для самостійного виправлення помилок, допущених у податковій звітності за попередні звітні (податкові) періоди.

Прес-служба Кіровоградської ОДПІ

Поширити:

Залишити коментар:

коментар