Кіровоградські комунальники повернули громаді приміщення, де незаконно знаходився ПАБ

ТОВ «Алтайна» має звільнити приміщення за адресою вул. Дворцова 28 та повернути його Комунальному підприємству “Регіональний центр розвитку послуг”. Про це йдеться в рішенні господарського суду Кіровоградської області від 14 грудня цього року – пише центр медіарозслідувань “Прозоро”.

Згідно матеріалів справи, 15 червня 2011 року між Регіональною службою охорони і реставрації пам’яток містобудування та архітектури та ТОВ “Алтайна” було підписано договір оренди № 7 на користування підвальним приміщенням пам’ятки архітектури, розташованій за адресою вул. Дворцова, 28 загальною площею 251 м2. В 2013, 2014 та 2015-му роках до даного договору вносились зміни щодо місячного розміру орендної плати, котру, судячи з матеріалів справи, орендар сплачував без затримок.

У середині 2014-го розпорядженням голови Кіровоградської облради приміщення, разом з іншим майном з балансу, зі статутного фонду Регіональної служби охорони і реставрації пам’яток містобудування та архітектури передано на баланс КП “Кіровоградське регіональне інвестиційне агентство Кіровоградської обласної ради” котре пізніше перейменовано на КП “Регіональний центр розвитку послуг”.

У серпні 2015 року КП “Регіональний центр розвитку послуг” звернулось до ТОВ “Алтайна” з вимогою повернути нерухоме майно та виїхати з приміщення, мотивуючи це тим, що договір оренди приміщення, укладений між сторонами у 2011 році, не був нотаріально завірений та відповідним чином зареєстрований, однак відповіді не отримало. У жовтні комунальне підприємство подало позов до господарського суду в котрому виклало аналогічні вимоги.  У відповідь ТОВ “Алтайна” подала свій позов до суду з вимогою визнати дійсним договір оренди приміщення від 15.06.11 р., та виступила з клопотанням про зупинення провадження у справі до моменту розгляду їхнього позову. Дане клопотання господарський суд відхилив та прийняв рішення цілком задовольнити позов КП “Регіональний центр розвитку послуг” та зобов’язати повернути до комунальної власності області нерухоме майно.

Власником ТОВ «Алтайна», юридичною адресою котрого є орендоване приміщення на Дворцовій, 28, є киянин Дзюбенко Євген Васильович, котрий також є власником зареєстрованого за тією ж адресою ТОВ «Київрусь-КД» та ГО «Молодіжний бейсбольний клуб «Орли-Кіровоград». Керівник підприємства Тетяна Фрейлік – судячи з фотографій в соціальних мережах, співмешканка Дзюбенка.  Крім того, Євген Дзюбенко є співвласником ТОВ «Спільне українське-корейське підприємство з іноземними інвестиціями «Чойс Фам» до числа співвласників котрого також входить Олександр Кухаренко – позаштатний кореспондент газети Кіровоградської обласної ради та облдержадміністрації “Народне слово” котрий балотувався на останніх місцевих виборах до Кіровоградської міської ради від «Самопомочі», однак не пройшов.

Наразі за адресою вул. Дворцова, 28, що у самому центрі міста, в двох хвилинах ходьби від Обласної ради, розташований паб «Черчіль».

Детальніше тут: http://przr.webnode.com.ua/news/komunalniki-povernuli-gromadi-dvi-primishchennya-de-4-roki-nezakonno-znakhodivsya-pab/

Поширити:

Залишити коментар:

коментар