За рік кіровоградці поповнили Держбюджет на 754,1 млн грн

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

За 12 місяців 2015 року до Державного бюджету платниками міста перераховано 754,1 млн. грн.

Протягом 2015 року  до Державного бюджету України платниками податків міста Кіровограда перераховано 754,1 млн грн. Проти надходжень аналогічного періоду минулого  року  надходження збільшено на 12,8 %.

“Найбільшу питому вагу, а саме 50,6%, в загальній сумі надходжень займає ПДВ, якого надійшло 381,9 млн. грн, ПДФО надійшло 159,5 млн. грн, податку на прибуток – 86,5 млн. грн., військового збору –66,5 млн. грн”- повідомила начальник відділу аналізу та моніторингу забезпечення доходів і зборів Кіровоградської ОДПІ Ірина Бубнова.

Кіровоградська ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області звертає увагу платників, що з метою рівномірного наповнення платежів до бюджету для забезпечення реальної потреби в коштах для виконання соціальних видатків, зобов’язання по податках слід сплачувати своєчасно, не чекаючи його останнього дня.

Прес-служба Кіровоградської ОДПІ

Поширити:

Залишити коментар:

коментар