Для кіровоградців прийняли чорновий варіант бюджету на 2016 рік

Вчора, 24 грудня, Кіровоградська міська рада підтримала запропонований проект бюджету міста на 2016 рік. Про це повідомляє сайт Кіровоградської міської ради.

За інформацією начальника фінансового управління міської ради Любові Бочкової, бюджет наступного року формувався у достатньо складних умовах, за відсутності Державного Бюджету, із не до кінця зрозумілими правилами гри щодо бази оподаткування для бюджетів обласних центрів.

Читайте також: Вбивчий бюджет: через законодавчі зміни Кіровоградщина може втрати 200 млн грн

Доходи міського бюджету прогнозуються у сумі 1, 325 мільярдів гривень, в тому числі доходи загального фонду міського бюджету – 1, 272 мільярди гривень, доходи спеціального фонду міського бюджету 52, 486 мільйона гривень, у тому числі бюджету розвитку- 4, 304 мільйона гривень. Видатки міського бюджету передбачаються у тому ж розмірі – 1, 325 мільярдів гривень. Без врахування субвенцій з державного бюджету на виконання державних програм соціального захисту населення обсяг видатків загального фонду міського бюджету складе 653, 745 мільйонів гривень.

Читайте також: Кіровоград оновлений: що планує відремонтувати міська влада за найближчі 3 роки

На фінансування захищених статей бюджету та енергоносіїв заплановано 488, 286 мільйонів гривень, (74,7 %), у тому числі на оплату праці з нарахуваннями – 398, 318 мільйонів гривень, (60,9 % загальної суми видатків), оплату енергоносіїв – 61, 825,2 мільйонів гривень, (9,5%).

“Фактично, бюджет наступного року має у нас вигляд матриці, яку ми маємо наповнити змістом через ефективні галузеві програми соціально – економічного розвитку Кіровограда, – наголосив міський голова Андрій Райкович. – Переконаний, що до роботи над програмами активно долучаться і депутати усіх фракції міської ради. Ми витримаємо усі належні процедури, проведемо обговорення з громадськістю і у кінці січня винесемо галузеві програми на затвердження депутатського корпусу”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар