Екс-депутат з Кіровоградщини збудує котельню за 3 млн грн

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Управління капітального будівництва Кіровоградської ОДА 9 листопада акцептувало пропозицію ТОВ «Еталон – спеціалізована будівельна компанія» щодо будівництва котельні за 2,92 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель» – пишуть НАШІ ГРОШІ.

Згідно технічного завдання, протягом 2015-16 років потрібно з нуля звести на території Знам’янської центральної районної лікарні блочно-модульну котельну Maxi Box 1500 потужністю 1,5 МВт на твердопаливних котлах Roda.

Єдиним конкурентом на тендері було ПП «Аква-Україна-Сервіс», пропозиція якого була на 53,80 тис. дорожчою. На відміну від переможця торгів, фірма вказала вартість робіт з ПДВ.

ПП «Аква-Україна-Сервіс» належить Лобов Єременко, чоловік якої Сергій Єременко є директором підприємства. Він також був депутатом Світловодської міської ради попереднього скликання. Цьогоріч Сергій Єременко також балотувався до міськради від «Народної партії», однак вибори програв.

Переможець торгів ТОВ «Еталон – спеціалізована будівельна компанія» належить місцевому бізнесмену Олександру Великороду. Він також є керівником ПП «Арт-сервіс М», що належить екс-начальнику відділу головного управління сільського господарства і продовольства Кіровоградської ОДА Анатолію Мільто. Крім того Олександр Великород є власником ТОВ «Еталон-СБК» та Центру туристичних послуг «САМіТ».

Це перший тендер, котрий ТОВ «Еталон – спеціалізована будівельна компанія» виграло цього року.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар