Кіровоградщина отримала за нерухомість 1,5 млн грн

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Від власників нерухомості місцевий бюджет отримав понад 1,5 мільйона гривень

Кіровоградська ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області інформує, що за січень-вересень поточного року платники податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплатили до місцевого бюджету 1 мільйон 560 тисяч гривень. Це на 328,8 тисяч гривень більше за очікувані показники. Про це повідомила начальник координаційно-моніторингового управління Тетяна Любімова.

Нагадаємо, що фізичні особи в 2015 році  сплачують податок на нерухомість за 2014 рік за ставками, які діяли в 2014 році.

Сплачувати податок на нерухоме майно зобов’язані не всі фізичні особи, а лише ті, котрі володіють квартирою/ квартирами загальною площею більше 120 і будинком/будинками, загальна площа якого перевищує 250 квадратних метрів, різними видами  нерухомості загальна площа, яких сумарно перевищує  370 квадратних метрів.

На відміну від платників – фізичних осіб, платники податку – юридичні особи самостійно обчислюють суму податку станом на 1 січня звітного року і до 20 лютого цього ж року та подають контролюючому органу за місцезнаходженням об’єкта оподаткування декларацію з розбивкою річної суми рівними частками поквартально.

Прес-служба Кіровоградської ОДПІ

Поширити:

Залишити коментар:

коментар