Взимку Кіровоградщина зекономить майже 3 млн кубів газу?

Кіровоградська ОДА обіцяє в опалювальному сезоні 2015-2016 року зменшити споживання природного газу на 2,8 мільйона кубометрів, який коштує більше 14 млн грн.

Така статистика оприлюднена на офіційному сайті Кіровоградської ОДА.  

За спеціальною програмою банківського кредитування, 171 кіровоградська родина отримала кредити встановлення “негазових” котлів. Загальна сума кредиту – 2642 тис. грн. Ще 877 сім’ї отримали кредити на утеплення однокімнатних квартир та будинків – на 12592,5 тис. грн.

Крім того, теплопостачальними підприємствами у період підготовки до функціонування в осінньо-зимовий період виконувались роботи з модернізації, реконструкції, дооснащення та заміни котельного обладнання на 13 котельнях (загалом 29 котлів), на що було залучено 3,9 мільйона гривень. За результатами цих робіт планується скоротити споживання газу в обсязі 1,2 мільйона кубометрів.

Таким чином, за рахунок виконання заходів зі зменшення споживання природного газу та переведення на використання альтернативних видів палива протягом опалювального сезону 2015/16 року планується скоротити споживання газу на 2,8 млн кубометрів газу вартістю більше ніж 14 мільйона гривень.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар