Кіровоградці заплатили більше мільйона за соціальне страхування

«Надходження єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування від платників податків міста Кіровограда за 9 місяців 2015 року складають 1 мільйон 114 тисяч гривень, що в порівнянні з відповідним періодом минулого року більше на 128178, 3 тис. грн», – повідомила начальник відділу аналізу та моніторингу забезпечення доходів і зборів Кіровоградської ОДПІ Ірина Бубнова.

Про це Першій електронній повідомили в прес-службі Кіровоградської ОДПІ.

Нагадуємо, що в органах ДФС для платників створені всі умови для зручного звітування з ЄСВ в електронному вигляді, що економить робочий час платників.

Для отримання електронного цифрового підпису, рекомендуємо звернутись до відділу реєстрації користувачів, який розташований на першому поверсі Кіровоградської ОДПІ, за адресою: м. Кіровоград, вул. Глинки, 2, кабінет 15, контактний телефон 36-69-52.

Там на Вас чекають: понеділок – четвер з 9:00 до 18:00, п’ятниця з 9:00 до 16:45, обідня перерва з 13:00 по 13:45. А ознайомитися з інформацією щодо справляння єдиного внеску та усіма змінами можна на офіційному сайті Державної фіскальної служби за посиланням: http://sfs.gov.ua/, у банері «Законодавство» – «ЄСВ».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар