Кандидат «Батьківщини» з другої спроби отримав бажану землю в центрі Кіровограда

Кіровоградська міська рада передала ТОВ «Созидатель – 1» в оренду для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку земельну ділянку площею 0,56 га. Про це пишуть “Наші гроші”.

Таке рішення прийняли депутати на сесії 29 вересня.

Документом передбачено, що ТОВ «Созидатель – 1» отримало в оренду строком на 15 років земельну ділянку по вул. Радянській, 3/28. Це 10-15 хвилин пішої ходи від центральної площі Кіровограда – Героїв Майдану.

Розмір орендної плати було встановлено на рівні 3 % від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

Міськрада двічі голосувала за це рішення. При першій спробі прийняти рішення 22 вересня їй не вистачило голосів депутатів.

ТОВ «Созидатель-1» у 2004 році зареєстрував Олександр Крившенко, який раніше обирався депутатом Кіровоградської обласної ради та Кіровоградської міської ради. У 2009-му замість Крившенка до складу засновників увійшли Вадим Карпов і ТОВ «Компанія з управління активами «Сприяння», директором якої є той же Карпов. У 2010 році Карпова змінив Дмитро Дрига, який до цього часу разом з ТОВ «Компанія з управління активами «Сприяння» є власниками «Созидатель – 1».

В свою чергу Крившенко є керівником та підписантом фірми, також він разом з Дригою є співвласниками ТОВ «Промагропостач».

Крившенко наразі балотується до міськради від «Батьківщини» та є власником ряду будівельних фірм: ТОВ «Укртрансцентр»», ТОВ «Грантрейд», ПП «Строй-Инжиринг».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар