Чим порадувала “АгроЕкспо-2015” кіровоградців (ФОТО)

З 1 по 3 жовтня у Кіровограді пройшла національна агропромислова виставка з польовою демонстрацією техніки “AGROEXPO-2015”, яку цього року відкривав Міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко. Про це повідомляють першій електронній газеті у прес-службі “АгроЕкспо”.

Організаторами виставки виступили: Міністерство аграрної політики та продовольства України, Торгово-промислова палата України, Федерація роботодавців України, Національна академія аграрних наук України, Асоціація підприємств-виробників техніки та обладнання для агропромислового комплексу «Украгромаш», Всеукраїнська громадська організація Українська асоціація аграрних інженерів, Кіровоградська облдержадміністрація.

Читайте також: Підсумки «АгроЕкспо-2015»: Європа поки закрита для кіровоградських виробників

Продемонструвати свою максимальну номенклатуру техніки змогли всі експоненти, адже цього року площа виставкового комплексу була розширена до рекордних для України розмірів ‒ 77 100 м2 відкритої виставкої площі та 9 100 м2 критої. Загальна кількість компаній-експонентів склала 450 учасників, серед яких були представлені, як вітчизняні, так і світові бренди. Загальна кількість відвідувачів за три дні виставки склала 19 400 осіб.

Читайте більше: Чим порадував кіровоградців “Покровський ярмарок”(ФОТО)

Новинки сільгосптехніки можна було побачити не тільки на стенді, а й безпосередньо в роботі в полі на спеціальному полігоні. Цього року польові демонстрації проходили у ширшому форматі: разом із вже звичними для відвідувачів плановими показами техніки для АПК, організатори підготували нововведення ‒ індивідуальні польові демонстрації. Свої новинки техніки в роботі змогли показати, як світові бренди (LEMKEN, GRATE PLAINS, VADERSTAD, VERSATILE, CASE H, JOHN DEERE та ін.), так і вітчизняні (Червона Зірка, Лозівські машини, БілоцерківМАЗ, Харьківський тракторний завод, Бердянські жатки та багато ін.).

Крім того, на “AGROEXPO-2015” аграрії мали змогу купити сільгосптехніку всіх можливих видів дешевше, ніж в будь-який інший час. Діяли дві дисконтні акції ‒ 5% і 10%. Свою техніку зі знижкою продавали LEMKEN, Червона Зірка, Лозівські машини, Красилівмаш, Агроресурс, Уманьфермаш та ін.

“AGROEXPO” ‒ це не тільки виставка сільгосптехніки та демонстрація технологій, а й діловий форум.

На три дні Кіровоград зібрав представників великих машинобудівних компаній, топ-менеджерів іноземних і вітчизняних агрокорпорацій, а також експертів у сфері АПК міжнародного рівня.

Ділову програму на “AGROEXPO-2015” можна було умовно розділити на дві частини. Глобальні питання економіки, бізнесу, інвестицій та агропромислового комплексу зокрема розглядалися на панельних дискусіях, які проводилися Міністерством аграрної політики і продовольства України (за участі заступника міністра Владислави Рутицької) та Федерацією роботодавців (за участі генерального директора ФРУ Руслана Іллічова). У цьому ж форматі пройшли обговорення вже вузькоспеціалізованих питань вітчизняного АПК, організовані німецькою компанією “A3 Tech”, вітчизняними “Сварог Вест Груп” та “Агроресурс”, а також профільні семінари за участю експертів міжнародного рівня.

Майбутні випускники шкіл під час виставки отримали можливість вибрати для себе найбільш підходящий вищий навчальний заклад. На “AGROEXPO-2015” працював Всеукраїнський освітній ярмарок, де свої наукові потужності показали 25 ВНЗ.

Окремим блоком в рамках “AGROEXPO-2015” пройшов культурно-розважальний захід “Покровський ярмарок” з міні-експозиціями районів, конкурсами, частуваннями, виступами творчих колективів та товарами майстрів декоративно-ужиткового мистецтва з усіх куточків України.

Нагадаємо, що торік у агропромисловій виставці “AGROEXPO” взяли участь 364 компанії, експозиції яких зайняли сумарну площу 39 000 м². Загальна кількість відвідувачів за три дні виставки склала більше 18 тисяч осіб. З продукцією провідних вітчизняних та іноземних брендів ознайомилися аграрії з усіх куточків України, а також гості з держав Східної та Західної Європи.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар