Кіровоградцям відшкодовано понад 625 млн грн ПДВ

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Платникам міста за 9 місяців відшкодовано понад 625 мільйонів ПДВ.

Із початку року платникам міста Кіровограда відшкодовано податку на додану вартість  625,5 мільйонів гривень. “За процедурою автоматичного відшкодування 13 платникам повернено 356,3 млн. грн. ”, – повідомила заступник начальника управління – начальник відділу обліку та звітності бюджетних та інших надходжень Кіровоградської ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області Лариса Доброва.

Нагадуємо платникам ПДВ, що право на отримання автоматичного бюджетного відшкодування податку мають платники податку, які відповідають нормам пункту 200.19 статті 200 Податкового кодексу України.

Відповідно до пункту 200.20 статті 200 Податкового кодексу контролюючий орган у разі встановлення фактів невідповідності критеріям автоматичного бюджетного відшкодування ПДВ та відсутності у такого платника права на автоматичне бюджетне відшкодування ПДВ зобов’язаний протягом 17 календарних днів після граничного терміну подання звітності повідомити платника податку про відповідне рішення та надати детальні пояснення і розрахунки за критеріями, значення яких не дотримано.

Прес-служба Кіровоградської ОДПІ

Поширити:

Залишити коментар:

коментар