Кропивничани просять сполучити тролейбусом Лелеківку і центр міста

В Єдиній системі електронних петицій зареєстровано звернення з проханням з’єднати тролейбусним сполученням мікрорайон “Лелеківка” з центром Кропивницького.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Текст петиції подано без редакції.

“Потреба тролейбусного сполучення мікрорайону Лелеківка з центральною частиною міста стоїть дуже гостро, зважаючи на кількість жителів даного району міста, а також на велику кількість відвідувачів Лелеківського кладовища. Дану проблему не можуть вирішити автобуси № 116 і № 130А, оскільки фізично не можуть вмістити всіх пасажирів. Шкода дивитись, як нові комфортабельні автобуси, особливо в ранкові години, буквально розриваються від надмірної кількості пасажирів, псуються двері, котрі не можуть зачинитися і т.д. А ще більше шкода людей і особливо дітей, котрі змушені кожного дня «штурмувати» вказані автобуси, оскільки іншої альтернативи потрапити вчасно на роботу і до школи немає.

Вказану транспортну проблему може вирішити виведення на вказаний маршрут тролейбусів з автономним ходом. Цим самим можна збільшити ресурс автобусів, які працюють на маршрутах № 116 і № 130А, а також налагодити нормальне сполучення району Лелеківка з центром міста”.

Автор петиції: Грицайов Олександр Миколайович

Дата початку збору підписів: 15 листопада 

До кінця збору підписів залишилось: 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар