За півроку на експорті Кіровоградщина заробила 202 мільйони доларів

Обсяг експорту товарів області у січні–травні 2017 року становив 201,9 млн доларів США та порівняно з січнем-травнем 2016 р. збільшився на 49,1%.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на прес-службу Головного управління статистики у Кіровоградській області.

Область експортувала товари до 89 країн світу. Найбільше товарів експортовано до Індії, Російської Федерації, Єгипту, Іспанії, Китаю.

У товарній структурі переважали жири та олії тваринного або рослинного походження, продукти рослинного походження, машини, обладнання та механізми; електротехнічне обладнання.

Експорт та імпорт у Кропивницькому

Обсяг експорту товарів Кропивницького у січні-травні 2017 року становив 99,3 мільйонів доларів, тобто на 34,1% більше порівняно з січнем-травнем 2016 року.

Імпорту – 75,1 мільйонів доларів, тобто на 45,1% більше.

Зовнішньоторговельні операції здійснювались з партнерами із 90 країн світу.

Основними ринками збуту продукції були країни Азії та СНД.

Основу експорту товарів склали жири та олії тваринного або рослинного походження, машини, обладнання та механізми, електротехнічне обладнання, готові харчові продукти.

Імпорт в основному складався з механічних машин, засобів наземного транспорту, крім залізничного, недороговартісних металів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар