Скільки коштує оренда двокімнатної квартири у Кропивницькому

Фото: Андрій Ткач

Недорого орендувати двокімнатну квартиру можна в будинках старого житлового фонду, які розташовані на околиці українських міст. У Кропивницькому в середньому за таку квартиру доведеться викласти 2000 грн.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на Domik.ua.

Середні ціни на оренду двокімнатних квартир в будинках старого житлового фонду України

Найдорожче зняти двокімнатне житло коштує в Києві. Оренда квартири тут обійдеться клієнтам у розмірі 8000 грн. У центральних областях України, найбільш високі показники зафіксовані в Дніпрі – 3500 грн. Найдешевше житло можна орендувати у Кропивницькому – 2000 грн.

Читайте також: У Кропивницькому однокімнатну квартиру можна орендувати за 1700 грн в місяць. Дешевше вийде лише у Сумах, Чернігові, Тернополі, Івано-Франківську та Запоріжжі.

У Західній частині України, найдешевше орендувати двокімнатну квартиру можна в Івано-Франківську – 1700 грн. Найдорожче житло виставлено на оренду у Львові – 5500 грн.

У Східній частині України, ціни на оренду двокімнатного житла варіюють від 1900 до 4500 грн. Найбільш низькі ціни простежуються в Запоріжжі – 1900 грн. Висока вартість оренди квартир зафіксована в Харкові – 4500 грн.

У Південній частині України, найдорожчі квартири великої площі можна зняти в Одесі – 7000 грн, а найбільш вигідні пропозиції оренди житла спостерігаються у Миколаєві – 2200 грн.

У Північній частині України, середня вартість оренди двокімнатних квартир коливається від 1500 до 2000 грн. Найвигідніше квартиронаймачі можуть зняти житло в Чернігові – 1500 грн. Найвищі показники, при цьому, виявлені в Житомирі – 2000 грн.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар