У Кропивницькому одна з найнижчих цін на оренду житла в Україні

@ Андрій Ткач

Найбільш низькі ціни на оренду однокімнатного житла власники квартир встановлюють на об’єкти в старих будинках, які знаходяться на околиці міст України. Зокрема, у Кропивницькому таку квартиру можна орендувати за 1700 грн в місяць. Дешевше вийде лише у Сумах, Чернігові, Тернополі, Івано-Франківську та Запоріжжі.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на Domik.ua.

Середні ціни на оренду однокімнатних квартир по містам України

*В інфографіці зафіксовані середні ціни на оренду квартир невеликої площі в будинках старої споруди. Розмір орендної плати залежить від планування, площі, якості ремонту, а також локації об’єкта нерухомості.

Серед центральних областей України, найвищі ціни на оренду однокімнатних квартир спостерігаються у Києві – 7000 грн. В інших регіонах, розташованих в центральній частині країни, найбільш висока вартість оренди житла зафіксована в Дніпрі – 3000 грн. Найдешевше зняти однокімнатну квартиру можна у Кропивницькому – 1700 грн.

У Західній частині України, найбільш бюджетне житло можна зняти в Івано-Франківську і Тернополі – 1500 грн. Найдорожчі квартири орендують у Львові – 4000 грн.

У Східній частині України, найдорожче оренда житла обійдеться клієнтам в Харкові – 4000 грн. Найлешевші квартири можна орендувати в Запоріжжі – 1500 грн.

У Південній частині України, найвигідніші ціни на оренду однокімнатного житла простежуються у Миколаєві – 1800 грн, а найвиші показники в Одесі – 6000 грн.

У Північній частині України, найбільш високі ціни на оренду спостерігаються в Житомирі – 1900 грн, а найнижчі у Сумах – 1200 грн.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар