Харківське підприємство готує варіанти електронних табло для Кропивницького

Сьогодні, 24 травня, відбулась робоча зустріч керівника тролейбусного господарства обласного центру Олександра Луценка з керівництвом харківського науково-виробничого підприємства “Хартрон-експрес”, яке спеціалізується на розробці та виготовленні комплексних систем автоматизованого управління, контролю та діагностики електрообладнання для залізничного транспорту та метрополітенів.

Про це йдеться на сайті міськради, повідомляє Перша електронна.

Метою зустрічі стало обговорення вдосконалення роботи та зовнішнього вигляду електронних табло, які відображають час прибуття тролейбусів на зупинках громадського транспорту. Зустріч також передбачала формування та отримання підприємством-розробником технічного завдання для виготовлення дослідного зразка.

“Сьогодні ми візьмемо до уваги усі побажання замовника щодо зовнішнього вигляду та функцій електронного покажчика, – повідомив генеральний директор підприємства “Хартрон-експрес” Віталій Бушуєв. – І вже на основі технічного завдання розробимо зразок для дослідної експлуатації, який буде встановлено на одній із зупинок громадського транспорту у Кропивницькому”.

Віталій Бушуєв додав, що дослідний зразок не буде кінцевим варіантом. Після пробної експлуатації за бажанням замовника розробники можуть змінювати та вдосконалювати певні функції.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар