За скільки можна орендувати двокімнатну квартиру у Кропивницькому та інших містах України

Кропивницький. Фото Андрій Ткач

Орендувати недорогу двокімнатну квартиру можна в будинках старого житлового фонду, розташованих на околиці міста. Така ситуація характерна для всіх областей України. В середньому, за таку квартиру у Кропивницькому необхідно буде заплатити 2000 грн.

На вартість оренди квартир впливають такі фактори, як – площа житла, наявність меблів і побутової техніки, а також якість ремонту, пише Domik.ua.

Найдорожча оренда двокімнатних квартир зафіксована у Києві – 8 000 грн. Серед центральних регіонів України, найбільш високі середні ціни на оренду житла зафіксовані у Дніпрі – 3 500 грн. Найнижчі показники простежуються у Кропивницькому – 2 000 грн.

У Західній Україні, середні ціни на оренду двокімнатної квартири коливаються від 1 700 до 5 000 грн. Найбільш висока вартість спостерігається у Львові – 5 000 грн, а найнижчі ціни в Івано-Франківську – 1 700.

У Східній Україні, найбільш дороге двокімнатне житло знаходиться у Харкові – 4 000 грн. Найдешевша середня вартість оренди спостерігається у Запоріжжі – 1 900 грн.

У Південній Україні, найдорожче оренда двокімнатної квартири обійдеться клієнтам в Одесі – 6 000 грн. При цьому, найбільш низькі ціни зафіксовані в Миколаєві – 2 200.

У Північній Україні, найвища вартість оренди виявлена ​​в Житомирі – 2 000 грн. Найбільш низькі середні ціни на оренду житла у Чернігові – 1 500 грн.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар