Служба автодоріг Кіровоградської області у грудні відремонтує 59 метрів шляхопроводу

За результатами проведеного тендеру 6 грудня 2016 року Служба автомобільних доріг Кіровоградської області підписала з ТОВ «Мостобудівельний загін №112» договір підряду на суму 7,47 млн. грн.. Дана інформація розміщена на сайті електронної системи публічних закупівель «ProZorro».

За даними тендерної документації переможець торгів до кінця року має виконати поточний середній ремонт шляхопроводу на ділянці км 40+612 автомобільної дороги державного значення Знам’янка-Луганськ-Ізварине. Протяжність ділянки котра підлягає ремонту – 59 погонних метрів.

Під час виконання робіт планується розчистити площу від чагарника, провести рекультивацію, розібрати шляхопровід, встановити нові опори та прогонові конструкції, облаштувати водовідведення, сполучити шляхопровід з насипом, а у підсумку покласти три шари асфальтобетонної суміші загальною товщиною 19 см. Усі ці роботи підрядник зобов’язується виконати протягом грудня, тобто за постійних мінусових температур. Цікаво, що зарплатня рядового робітника, згідно Підсумкової відомості ресурсів, складатиме трохи більше 4 тисяч гривень, за умови щоденної 8-годинної роботи до кінця цього місяця.

Загалом на заробітну плату працівникам фірма планує витратити 343,34 тис. грн. Безпосередній прибуток ТОВ «Мостобудівельний загін №112» за попередніми підрахунками складатиме 98,85 тис. грн, ще 195,92 тис. грн підприємство передбачило на «покриття додаткових витрат, пов’язаних з інфляційними процесами».

Цінова пропозиція ТОВ «Мостобудівельний загін №112» була найвигіднішою з представлених на тендері. Окрім фірми-переможця свої пропозиції для участі в аукціоні подали:

  • ТОВ НВК «Будінвестпроект» – 7,92 млн. грн.. Фірма котра належить київській підприємиці Оксані Коток не подала необхідних для участі у тендері документів, відповідно не була допущена до аукціону;
  • ТОВ «Олександрія Кепітал» – 7,6 млн. грн.. Пропозиція даного підприємства також не розглядалась у в’язку з невідповідністю наданих документів технічній документації. Фірма належить уродженці Хмельницького Ользі Терлецькій;
  • ТОВ «Мост-Девеломпент» запропонувало ціну 7,87 млн. грн. та єдине, крім переможця тендеру ТОВ «Мостобудівельний загін №112», було допущено до участі в аукціоні. Засновниками та власниками фірми є харків’янин Дмитро Бондарець та уродженець Київської області Сергій Поспєлов.

ТОВ «Мостобудівельний загін №112», котре отримало вигідний підряд від Служби автодоріг, засноване ТОВ «Меткон плюс» котре, у свою чергу, належить вінничанину В’ячеславу Бабіцькому. За даними сайту z.texty.org.ua починаючи з 2011 року фірма виграла 12 тендерів на загальну суму 134,23 млн. грн..

Завдяки аналітичній платформі YouControl нам вдалось відслідкувати нехай і нечіткий та все ж зв’язок між переможцем тендеру ТОВ «Мостобудівельний загін №112» та єдиним учасником чию пропозицію було розглянути на аукціоні – ТОВ «Мост-Девеломпент».

Громадський проект Антикорупційний монітор згідно перевірки за індексом ФОКС (Формалізовані Ознаки Корупційної Складової) визнав незадовільним підписаний між Службою автомобільних доріг Кіровоградської області та ТОВ «Мостобудівельний загін №112» договір.

Центр медіарозслідувань “Прозоро”

Поширити:

Залишити коментар:

коментар