Відділ культури і туризму Маловисківської РДА закупить вугілля у місцевого депутата-радикала

Сьогодні, 6 грудня, відділ культури і туризму Маловисківської РДА в особі начальника відділу Любові Левченко підписав з ТОВ «Веста» договір купівлі-продажу.

Дана інформація міститься у звіті про укладений договір, опублікованому на порталі публічних закупівель «ProZorro». Згідно підписаного договору, фірма зобов’язується продати 18 тонн вугілля АС (13-25) за ціною 3,55 тис. грн. за тонну. Загальна вартість поставки складає 63,97 тис. грн. За даними місцевих постачальників вугілля ринкова вартість палива даної марки складає близько 3,4 тис. грн.

Поставити та передати вугілля ТОВ «Веста» має в строк до 31 грудня цього року. За даними сайту z.texty.org.ua, це лише другий виграний підряд фірми, яка офіційно була зареєстрована ще в 1995 році.

Товариство з обмеженою відповідальністю «Веста», за даними аналітичної платформи YouControl та держреєстру належить київському підприємцеві Вячеславу Залєсному – власнику ТОВ «Топливо МВ» та Володимиру Діордіці. Останній, окрім того, що має безпосереднє відношення до ще 6 сільськогосподарських фірм району, так ще й є депутатом Маловисківської міської ради. До ради Діордіца потрапив як перший кандидат від Радикальної партії Олега Ляшка.

Центр медіарозслідувань “Прозоро”

Поширити:

Залишити коментар:

коментар