Від продажу землі Кіровоградщина отримала 11 млн грн

На Кіровоградщині упродовж десяти місяців поточного року проведено 48 земельних торгів у формі аукціону, на яких продано органами виконавчої влади або органами місцевого самоврядування права оренди 111 земельних ділянок. Їх загальна площа – 1088,8 гектара. Загальна ціна продажу річної орендної плати – 4,2 млн гривень. Також продано дві земельні ділянки комунальної власності площею 0,1542 гектара. Ціна продажу – 35,4 тис. гривень.

Повідомляє веб-портал органів виконавчої влади України.

Головне управління Держгеокадастру у Кіровоградській області провело 21 земельні торги у формі аукціону, на яких продано права оренди 54 земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва. Їх загальна площа – 746,7 гектара. Загальна ціна продажу річної орендної плати 3,07 млн гривень.

У жовтні в області проведено чотири аукціони, на яких продано органами виконавчої влади або органами місцевого самоврядування права оренди 9 земельних ділянок загальною площею 94,13 гектара. Загальна ціна продажу річної оренди 414,6 тис. гривень. Головне управління Держгеокадастру у Кіровоградській області провело земельні торги у формі аукціону, на яких було продано права оренди трьох земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва. Їх загальна площа – 55,6 гектара. Загальна ціна продажу річної орендної плати 201,5 тис. гривень.

Фактично з початку 2016 року до бюджетів усіх рівнів від продажу земельних ділянок і прав на них з урахуванням розстрочених платежів надійшли кошти в сумі 10,939 млн гривень, у т.ч. до місцевих бюджетів – 10,913 млн гривень та до державного бюджету – 0,03 тис. гривень.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар