Сергій Кузьменко незадоволений тим, як міське та районне керівництво області вирішує питання заборгованості по зарплаті

3 листопада голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко підписав наказ № 473-р «Про стан погашення заборгованості із заробітної плати в області», у якому визначив, що заходи, які вживалися для погашення цієї заборгованості головами райдержадміністрацій та міськими головами, є недостатніми.

Зокрема голова Кірововоградської облдержадміністрацій має зауваження з даного питання до голови Бобринецької РДА – Шевченка С.А., Голованівської РДА – Голімбієвського О.Д., Маловисківської РДА – Сороки П.В., Новоукраїнської РДА – Самойленка В.В. та до Кропивницького міського голови – Райковича А.П., Олександрійського – Цапюка С.К., Світловодського – Козярчука В.В.

Загальна сума заборгованості з виплати заробітної плати станом на 1 жовтня поточного року складає 37,5 млн грн.

У структурі боргу заборгованість на економічно активних підприємствах – 15,5 млн грн та на підприємствах-банкрутах – 22,1 млн грн.

Порівняно з початком 2016 року збільшилась загальна заборгованість із заробітної плати у містах: Кропивницькому – на 1,3 млн грн, Олександрії – на 0,6 млн грн, Світловодську – на 1,2 млн грн. та районах: Голованівському – на 0,2 млн грн та Маловисківському – на 0,4 млн грн.

Утворились борги проти початку 2016 року в 17 районах області: Бобринецькому – у сумі 1,1 млн грн., Благовіщенському – у сумі 55,6 тис. грн., Вільшанському – у сумі 78,8 тис. грн, Гайворонському – у сумі 33,2 тис. грн, Добровеличківському – у сумі 18,3 тис. грн, Долинському – у сумі 37,1 тис. грн, Знам’янському – у сумі 0,2 млн грн, Компаніївському – у сумі 21,2 тис. грн, Новгородківському – у сумі 52,1 тис. грн, Новоархангельському – у сумі 158,9 тис. грн, Новомиргородському – у сумі 30,3 тис. грн, Олександрівському – у сумі 16,1 тис. грн, Олександрійському – у сумі 57,9 тис. грн, Онуфріївському – у сумі 0,2 млн грн, Петрівському – у сумі 16,1 тис. грн, Світловодському – у сумі 71,1 тис. грн та Устинівському – у сумі 73 тис. грн.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар